Tancat per vacances

La consulta de psicologia tanca la porta però la psicòloga de darrera tan sols està carregant piles. Descansant per millorar, per agafar perspectiva, per oxigenar i airejar el pensament i perquè emocionalment pugui estar més a prop i encara amb millors condicions.

Entenc que durant l’any la manera com fem per millorar és la supervisió i l’anàlisi personal però hi ha d’haver moments per tot i tancar alguna porta obre noves finestres, d’aquestes que convé obrir de tant en tant, quan una està de portes endins. Els que hem coneixeu bé sabeu què vol dir “de portes endins”.

Que passeu també bon repòs, bones vacances, bona desconexió i en definitiva: MOLT BON ESTIU!!

fotografia de Georgina Puig Calafell @georginapuigcalafell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s