Gràcies! 300 gràcies i més

No és l’aniversari de la consulta; no recordo els anys que fa que hi treballo, tampoc sabria dir el moment exacte que vaig decidir dedicar-me a això.

El que si que se és que em sento profundament agraïda. Agraïda pel primer pacient que vaig tenir, amb qui vaig aprendre tant, a qui vaig acompanyar en el seu procés d’emmalaltir i morir. Agraïda per la última (fins el moment) família, que ha confiat en mi per sentir que posen a les meves mans tota una vida i històries presents amb la il·lusió de canvi.

Agraïda per tots, totes les teràpies, trossos de vida que m’heu permés compartir.

També agraïda a totes les persones professionals i estidiants de la psicologia amb qui tot ensenyant he tingut la possibilitat d’aprendre! M’heu emsenyat tant!!! Alumnes de la UOC, de la UdVic, de la UdL, de la UNED i també de PIR’s.

Als professionals de l xarxa publica de Salut, de l’HUSM sobretot però també de les associacions que treballen per la Salut Mental i d’Addiccions des del costat de casa i del més proper!

Moltes, moltes gràcies també a la gent que cada dia em feu confiança i em dieu amb gestos, que puc comptar amb vosaltres! GRÀCIES!!!! Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s