NOU SERVEI DE PSICOLOGIA A MULTIMÈDICS CERVERA

Molt contenta de formar part de l’equip de professionals del Centre Multimèdics Cervera:
Treballar a casa sempre és una bona decisió. La Ramona, farmacèutica amb àmplia experiència i mestressa de la Farmàcia Antonijoan i del Centre Multimèdics Cervera em va oferir fa un temps formar-ne part i donant un pas endavant a nivell professional al meu currículum he acceptat encantada.

Si veniu us hi trobareu molt a gust. La Confidencialitat, proximitat i experiència defineix tots els serveis que hi trobareu.
El servei de psicologia s’ha de caracteritzar per aquests útlims valors i sumats a que és la meva vocació i que la formació i la supervisió de casos continuen essent la meva prioritat, donen com a resultat un servei proper, individualitzat i adaptat al que cada persona pot necessitar.
El meu perfil professional el podeu trobar a doctoràlia (www.doctoralia.es) on es pot agafar cita de manera senzilla.
La forma de fer teràpia depèn molt de cada professional, de cada mètode formatiu i sobretot de l’experiència que el professional té de cada experiència terapèutica i d’altres entorns laborals. La meva experiència és extensa en salut, tant en salut mental com en addiccions però també treballo amb serveis socials i educatius.
A la consulta de la Sílvia Sarri trobarà un tracte individualizat des d’una visió humanista sobretot des del respecte i la confidencialitat. Tinc molt en compte el sistema familiar, la creixença i els vincles afectius en els quals s’ha donat el procés d’individuació de la persona i el seu procés de creixement personal, veient les potencialitats i les possibilitats de creixement i millora personal per a un canvi profund que generi una millora integral.
M’agraden els tractaments en grup, si això és una demanda del propi pacient, i en el moment en el qual hi hagi un mínim de pacients es poden fer tractaments amb grup amb les patologies o necessitats indicades a la capçalera.
Em coordino amb tots els professionals que faci falta de manera que la persona rebi un tracte i tractament integral per a la demanda inicial i posteriors, tant a nivell de serveis socials com a nivell mèdic o entorns educatius segons sigui el cas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s