Primera visita de la col·laboració amb CoNScients a CNS

Avui he fet la primera consulta d’assessorament psicològic al CNS espai Coworking a través de CoNScients i ha estat francament una molt bona experiència. M’han vingut sensacions i emocions de solidaritat, de responsabilitat social, de responsabilitat professional, de proximitat amb l’altre i de col·laboració.

Una persona ve sense haver estat derivada per ningú, ni perquè cap altre professional li ha dit que li pot fer falta un tractament, ni perquè creu que tingui cap malaltia mental, ni perquè creu que no pot més amb la seva situació. Simplement una visita puntual d’assessorament, de poder explicar la teva situació i veure amb prespectiva que es pot anar pel bon camí i què fer o què pot passar o quins podran ser els signes d’alerta quan aquesta situació es pugui veure perjudicada per canvis d’actituds i/o de conducta. Per ajudar a preveure o a prevenir que això (la situació problemètica actual) no vagi a més.

No cal estar malalt per anar a veure el psicòleg, no cal estar en una situació insostenible ni no sostenir-se emocionalment (que també).

Si vols pots venir i demanar informació, explicar el teu problema, veure amb la mirada de l’altre quina situació puc millorar o quines estratègies tinc de canvi, quines potencialitats poso a prova i quines millor que no continui fent servir.

A la consulta del psicòleg i amb la psicòloga pots ampliar el camp de visió d’una situació transitòria i problemàtica actual i consultar tot allò que vulguis en una sola visita i col·laborar amb el nostre projecte de CoNScients que periòdicament destinem els 5€ que acumulem de cada consulta dels professionals associats (arquitectura, advocaduria, procuradoria, osteopatia i psicologia) a una associació de la nostra terra (la Segarra històrica): avui l’Associació de Salut Mental Ondara-Sió.

Sílvia Sarri Soteres

Psicòloga sanitària i psicoterapeuta núm. col. 10445

CNS espai Coworking – CoNScients

Cervera, 17 d’abril de 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s